Roef slikt vergelijking met ex-Anderlechtman niet: Dat raakte mij

  Roef slikt vergelijking met ex-Anderlechtman niet: "Dat raakte mij"

  donderdag 7 december 2017 om 12:00

  Davy Roef is dit seizoen uitgegroeid tot een betrouwbaar sluitstuk bij Waasland-Beveren, maar vorig seizoen lagen de kaarten nog heel anders voor hem. Bij Anderlecht toonde hij zich erg onzeker, en sindsdien let hij op met wat hij op de sociale media leest.

  Sport/Voetbalmagazine vraagt de doelman wat het pijnlijkste was dat hij ooit over zichzelf heeft gelezen op social media. Daar moet hij niet lang over nadenken. "Tijdens mijn Anderlechtperiode maakte iemand ooit eens de vergelijking met Tristan Peersman. Ik heb niks tegen hem, maar hij heeft toch een mindere naam. Dat raakte me toen", bekent Roef.

  Peersman lag van 2000 tot 2006 onder contract bij Anderlecht, maar speelde er wel maar 23 wedstrijden. Hij speelde ook vier interlands bij de Rode Duivels, maar wordt toch vooral herinnerd als een flaterende doelman. In 2013 sloot hij zijn carrière af bij de toenmalige vierdeklasser FC Herk-De Stad.

  Poll

  Kan Roef het nog waarmaken als 1e keeper bij RSCA?

  (862 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bart1999 +1449
  donderdag 7 december 2017 om 12:17
  veel zelfkennis hebben die gasten toch niet hoor
  Vind ik leuk
  Bart Thijs +3472
  donderdag 7 december 2017 om 12:25
  Als Roef zijnde wilde ik nog niet meer voor Anderlecht spelen. Een jonge keeper heeft nu eenmaal tijd nodig! Er is er maar eentje geweest die er direct stond en nog steeds staat: Courtois! Elke andere aakt fouten en heeft tijd nodig:Verbauwhede, Cosemans, Svilar en zo zijn er nog 100 voorbeelden..Roef is in mijn ogen in staat een zeer degelijke keeper te worden
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws