Anderlecht-speler twijfelt: Misschien oplossing zoeken in januari

  Anderlecht-speler twijfelt: "Misschien oplossing zoeken in januari"

  Gepubliceerd: donderdag 7 december 2017 om 10:15do 07-12-2017 om 10:15

  Bij Anderlecht is Hein Vanhaezebrouck nog altijd aan het werken aan een basiselftal. Ivan Obradovic wil echter heel graag mee naar het WK en zou in januari kunnen vertrekken.

  Nu Servië zich heeft geplaatst voor het WK droomt Obradovic al weg. "Ik wil het WK voor geen geld ter wereld missen. Als ik niet meer speel, moet ik misschien een oplossing zoeken in januari", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

  Onder Vanhaezebrouck startte de linkspoot nog maar in vier van de dertien wedstrijden. "Door de interlandbreak, een kleine blessure en een ziekte zat er geen continuïteit in mijn prestaties. Pas nu groei ik naar mijn beste vorm toe."

  "Vorig seizoen was ik een vaste titularis, maar sinds de trainerswissel is dat niet langer het geval. Dat is frustrerend. Ik zou meer willen spelen, zeker met het oog op het WK. Ik heb dat ook aan de trainer verteld. Het WK is een historische gebeurtenis voor Servië en dat wil ik niet missen. Als ik maar één wedstrijd op drie speel, moet ik in januari misschien een oplossing zoeken."

  Hoop op beterschap
  Obradovic hoopt echter vooral dat hij terug vaste basisspeler wordt bij Anderlecht. "Het liefst van al blijf ik gewoon bij Anderlecht. Ik ken de club en we spelen voor de titel."

  Poll

  Moet Anderlecht hem houden?

  (130 stemmen)

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +15842
  donderdag 7 december 2017 om 10:20
  Hij is een beetje de dupe van het systeem-Vanhaezebrouck. Ik vinde hem een uitstekende linksback (ook in de CL), maar het is niet echt de speler voor een driemansdefensie.
  Vind ik leuk
  Toca +39754
  donderdag 7 december 2017 om 10:21
  Onder Hein gaat hij niet veel meer in actie komen denk ik.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws