Ex-Rode Duivel hoopt dat reservespeler mee naar Rusland gaat

Ex-Rode Duivel hoopt dat reservespeler mee naar Rusland gaat

07-12-2017 09:56
6

Het aftellen richting het wereldkampioenschap in Rusland is sinds de loting echt begonnen. Daarmee zullen ook de discussies over de WK-selectie van Roberto Martinez toenemen. Walter Baseggio hoopt dat Jordan Lukaku een plaats bij de 23 namen krijgt.

Baseggio, die zelf 27 uitkwam voor onze nationale ploeg, breekt in Het Laatste Nieuws een lans voor de verdediger van Lazio Roma. "Op links hebben we niet veel opties - hooguit drie. We gaan hem misschien nog goed kunnen gebruiken op het WK. Ook Martínez beseft dat, want hij riep Lukaku tot dusver steeds op. Een teken van vertrouwen", aldus de voormalige publiekslieveling van Anderlecht.

Hij hoopt wel dat de jongste Lukaku een basisplaats kan afdwingen bij Lazio. "Die extra stap heeft hij tot dusver nog niet gezet. Door zijn weinige speeltijd is dat ook niet makkelijk. En evident om een basisplaats te veroveren wordt het niet, want Lazio is dit seizoen impressionant met aanvoerder Lulic op de plek van Lukaku. De coach behoudt dus het vertrouwen in de huidige jongens'', besluit Baseggio.

Bekijk ook: Jordan Lukaku voor aap gezet: "Zijn specialiteit? Ballen verspelen en wegschieten''