Moet Club Brugge ex-speler bedanken? Zonder hem vond Leko zijn systeem

  Moet Club Brugge ex-speler bedanken? "Zonder hem vond Leko zijn systeem"

  donderdag 7 december 2017 om 10:00

  Ivan Leko staat nog altijd aan de leiding met Club Brugge, al is het verschil met Anderlecht wel teruggelopen tot zeven punten. Volgens Sport/Voetbalmagazine heeft de Kroaat het succes mede te danken aan het vertrek van José Izquierdo.

  De Colombiaan werd afgelopen zomer verkocht aan het Engelse Brighton & Hove, daar was een transfersom van dik vijftien miljoen euro mee gemoeid. Sport/Voetbalmagazine vindt echter dat Club niet verzwakt is zonder zijn Gouden Schoen.

  "Is het niet door tien spelers rond het buitengewone talent van José Izquierdo te plaatsen dat Michel Preud’homme het Venetië van het Noorden naar het centrum van het Belgisch voetbal heeft teruggebracht? Aangezien Joske het Kanaal overstak enkele weken na zijn aanstelling, moest Ivan Leko zijn Club Brugge anders opbouwen", zo staat te lezen.

  Na zijn vertrek begon Leko zijn draai te vinden. "Het talent van José Izquierdo oversteeg het systeem van Club Brugge. Zonder hem vond Ivan Leko een systeem uit dat de talenten overstijgt."

  Plaats een reactie

  BST83 +753
  donderdag 7 december 2017 om 09:59
  Zou het echt enkel aan dat te wijten zijn?
  Vind ik leuk
  AzEz86 +6314
  donderdag 7 december 2017 om 10:07
  Ze moeten toch iets schrijven hé ;-)
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +15053
  donderdag 7 december 2017 om 10:18
  Elke ploeg heeft toch zijn sterkhouders waar je een ploeg rond bouwt? Met of zonder Joske, je bekijkt uw spelers en stelt daar dan de ideale opstelling voor op.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws