'Anderlecht kan speler met forse winst doorverkopen aan Bundesliga-clubs'

'Anderlecht kan speler met forse winst doorverkopen aan Bundesliga-clubs'

07-12-2017 08:51
2

Adrien Trebel heeft de laatste maanden heel wat indruk gemaakt bij RSC Anderlecht. De middenvelder overtuigt in de competitie en was één van de enigen op niveau in Europa. Dat is de buitenlandse clubs niet ontgaan.

In Het Nieuwsblad klinkt het dat men in het buitenland gek is van de 'Nainggolan van Anderlecht'. Verschillende Bundesliga-clubs zouden het vizier inmiddels gericht hebben op de middenvelder. Anderlecht is echter niet van plan om hem dit seizoen te verkopen.

Al vraagt het dagblad zich wel af of een bod van rond de tien miljoen euro (wat zijn waarde deze winter zou zijn) wel geweigerd kan worden door Anderlecht. Zeker aangezien paars-wit zelf maar rond de drie miljoen euro betaalde voor hem.

Trebel blijft er koel bij, maar lijkt een vertrek toch nog helemaal uit te sluiten. "Dat soort zaken laat ik over aan mijn makelaar en aan de voorzitter van Anderlecht. Zelf zit ik hier nog goed met een lopend contract voor vier seizoenen. Maar ja, in het voetbal kan het snel gaan", aldus de Fransman.