'Droomtransfer Hazard steeds dichterbij, Zidane en Hazard bespreken toekomst'

'Droomtransfer Hazard steeds dichterbij, Zidane en Hazard bespreken toekomst'

07-12-2017 08:21
1

Een vertrek van Hazard bij Chelsea wordt steeds waarschijnlijker. De Rode Duivel gaf al meermaals aan zich goed te voelen in Londen, maar wil zijn contract voorlopig nog niet verlengen. Zinédine Zidane en Real Madrid volgen de situatie nauwlettend op.

Hazard zou een nieuwe deal kunnen tekenen voor ongeveer 350.000 euro per week, maar heeft dat voorlopig nog niet gedaan. Het contract ligt nochtans al sinds september op tafel. De Rode Duivel wil alle opties nog openhouden. In Engeland klinkt het dat hij nog steeds hoopt op Real Madrid. Volgens het Spaanse Diario Gol heeft Zidane meteen na dat nieuws contact opgenomen hebben met Hazard.

De Fransman wilde de toekomst van Hazard bij Chelsea bespreken. De legendarische ex-voetballer en coach is al jaren fan van Hazard en kent hem van toen hij bij Lille spelen. Tot een samenwerking kwam het nog niet, maar Real Madrid wil daar in de toekomst verandering in brengen. Voorzitter Florentino Pérez zou zijn toestemming hebben gegeven om door te drukken voor de Rode Duivel, die nog tot medio 2020 onder contract ligt bij Chelsea.