'Anderlecht heeft het vizier gericht op Europese beul van Club Brugge'

  'Anderlecht heeft het vizier gericht op Europese beul van Club Brugge'

  donderdag 7 december 2017 om 08:05

  Een spits is de prioriteit bij Anderlecht, maar de Brusselaars hebben nog andere posities waarop ze zich willen versterken. Onder andere defensief lijkt men te denken dat er iets bij kan komen. Eén naam wordt alvast naa voren geschoven.

  Volgens Het Laatste Nieuws toont Anderlecht interesse in Ognjen Vranjes. De 28-jarige centrale verdediger staat hoog op het verlanglijstje van de Brusselaars. De Bosniër is een centrale verdediger/rechtsachter die voor de Griekse topclub AEK Athene speelt.

  Vranjes maakte indruk in de met 3-4 verloren wedstrijd tegen de Rode Duivels. Anderlecht had toen een scout in de tribunes zitten, die met een positief rapport over Vranjes terugkwam. Hein Vanhaezebrouck zou ook fan zijn en al zijn zegen gegeven hebben. Vranjes wordt één van de targets in januari.

  De Bosniër is echter niet goedkoop. De man, die met AEK Athene Club Brugge uitschakelde in Europa, zou zo'n 2,5 miljoen euro moeten kosten. Vranjes kwam in het verleden ook uit voor Tom Tomsk, Sporting Gijon, Gaziantepspor, Kuban Krasnodar en Rode Ster.

  Poll

  Heeft Anderlecht een nieuwe verdediger nodig?

  (378 stemmen)

  Plaats een reactie

  Freddyploiks +11542
  donderdag 7 december 2017 om 08:09
  Het zal dan toch voor op rechts zijn, zodat Dennis Appiah voorgoed zijn schup mag afkuisen.
  Vind ik leuk
  Patfey +5207
  donderdag 7 december 2017 om 18:25
  Ja, maar op links is het niet beter. Er zou echt een linksvoetige CV moeten bijkomen, je kan niet blijven op Olie rekenen.
  Vind ik leuk
  VeeDeeVee +14902
  donderdag 7 december 2017 om 10:11
  2,5 miljoen is alvast geen 10..
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws