'Anderlecht heeft het vizier gericht op Europese beul van Club Brugge'

'Anderlecht heeft het vizier gericht op Europese beul van Club Brugge'

07-12-2017 08:05
2

Een spits is de prioriteit bij Anderlecht, maar de Brusselaars hebben nog andere posities waarop ze zich willen versterken. Onder andere defensief lijkt men te denken dat er iets bij kan komen. Eén naam wordt alvast naa voren geschoven.

Volgens Het Laatste Nieuws toont Anderlecht interesse in Ognjen Vranjes. De 28-jarige centrale verdediger staat hoog op het verlanglijstje van de Brusselaars. De Bosniër is een centrale verdediger/rechtsachter die voor de Griekse topclub AEK Athene speelt.

Vranjes maakte indruk in de met 3-4 verloren wedstrijd tegen de Rode Duivels. Anderlecht had toen een scout in de tribunes zitten, die met een positief rapport over Vranjes terugkwam. Hein Vanhaezebrouck zou ook fan zijn en al zijn zegen gegeven hebben. Vranjes wordt één van de targets in januari.

De Bosniër is echter niet goedkoop. De man, die met AEK Athene Club Brugge uitschakelde in Europa, zou zo'n 2,5 miljoen euro moeten kosten. Vranjes kwam in het verleden ook uit voor Tom Tomsk, Sporting Gijon, Gaziantepspor, Kuban Krasnodar en Rode Ster.