Messi kondigt Barça-transfer aan: 'Hij wil niet als bankzitter eindigen'

  Messi kondigt Barça-transfer aan: 'Hij wil niet als bankzitter eindigen'

  woensdag 6 december 2017 om 21:34

  Lionel Messi moet bij FC Barcelona naar alle waarschijnlijkheid afscheid gaan nemen van ploeg- en landgenoot Javier Mascherano. De Argentijnse superster vertelt in een interview met het Spaanse AS dat Mascherano druk op zoek is naar een nieuwe club.

  De 33-jarige centrale verdediger ligt nog anderhalf jaar vast in Barcelona, maar voelt het einde van zijn carrière naderen. "Hij wil zijn carrière als speler beëindigen, niet als bankzitter", aldus Messi over zijn geroutineerde landgenoot, die dit seizoen uit de basis is verdrongen. "Hij ziet het niet zitten om te vechten en alles te geven voor een basisplek. Masche wil minuten maken bij een andere club."

  De verdediger zelf wordt gevolgd vanuit China en lijkt deze winter al de overstap te willen maken. Het is echter nog maar de vraag of Barça hieraan mee wil werken. De Primera Division-koploper zag Samuel Umtiti onlangs wegvallen met een blessure en heeft de komende tijd slechts drie centrale verdedigers tot zijn beschikking: Mascherano, Gerard Piqué en Thomas Vermaelen.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws