Belgische ploeg gaat voor de finale van de Champions League: Onze ambitie

  Belgische ploeg gaat voor de finale van de Champions League: "Onze ambitie"

  woensdag 6 december 2017 om 20:36

  Onze voetbalploegen doen het op het veld en in Europa niet zo goed, maar er is toch heel wat ambitie. Vooral in het zaalvoetbal dan. Futsal Project Halle-Gooik is de topploeg bij uitstek in ons land. De ambitie is dan ook bijzonder groot.

  "Het eindtoernooi van de Champions League is onze ambitie.", zegt CEO Lieven Baert aan Sporza. "We zouden graag eens de finale van de Champions League spelen, al lijkt dit door het grote verschil in budget met de topploegen onmogelijk."
  Nipt niet naar Final Four

  Halle Gooik is één van de weinige profclubs in ons land. Maar het is bijzonder moeilijk om te overleven. "Wij leven op de limiet", zegt Baert. "Ons budget, dat tussen 500.000 euro en 750.000 euro schommelt, halen we bijna volledig binnen met sponsoring en het grootste deel daarvan is gereserveerd voor spelerslonen."

  Toch is er nog hoop. De interesse in zaalvoetbal is aan het groeien. "Mede door de erkenning door de Belgische voetbalbond zijn we uit een diep dal aan het klauteren." Nu hopelijk nog Europese successen boeken.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws