Club Brugge wordt op de hielen gezeten door RSCA: Er zijn mogelijkheden

Club Brugge wordt op de hielen gezeten door RSCA: "Er zijn mogelijkheden"

06-12-2017 20:19
3

RSC Anderlecht heeft na de bekeruitschakeling en de Europese uitschakeling nog maar één doel: de titel winnen. De grote titeluitdager zal Club Brugge worden, de huidige nummer één in de stand. Volgens Eddy Snelders ziet het er toch rooskleurig uit voor Anderlecht.

De analist gelooft dat Anderlecht er dit jaar dichtbij zal zijn. "Goed, er zijn altijd links en rechts puntjes die je moet updaten, maar dit (de winst tegen Celtic, red.) wijst erop dat er in de toekomst opnieuw mogelijkheden zijn. Gezien de situatie in de competitie moet je dit zeker meenemen met het idee dat er in de competitie nog veel mogelijkheden zijn voor Anderlecht", klonk het bij Sporza.

Snelders zag alvast dat de vormcurve bij Anderlecht in stijgende lijn zit. In de competitie, maar ook in de Champions League. "Er zijn heel veel problemen geweest in het begin om dat elftal weer op de rails te zetten", zegt hij.

"Het was op dat moment zo slecht dat je zelfs niet meer kon winnen van een ploeg als Celtic. Ik vind dat er op het einde nog wat gerecupereerd is. Die goede helften, daaruit bleek dat Anderlecht opnieuw hoopvol mag zijn. Tegen PSG is er goed gespeeld, tegen Bayern thuis ook bij momenten. Nu in Glasgow is er ook goed gespeeld", klinkt het. Een waarschuwing dus voor Club, dat de competitie en de beker nog heeft.