'Gevoelige nederlaag voor Raiola: Tottenham-ster tekent bij agentschap'

  'Gevoelige nederlaag voor Raiola: Tottenham-ster tekent bij agentschap'

  woensdag 6 december 2017 om 19:30

  Dele Alli heeft een contract ondertekend bij hetzelfde agentschap van José Mourinho, Cristiano Ronaldo en Harry Kane. Dat melden diverse media in Engeland woensdag. Het is waarschijnlijk slecht nieuws voor Mino Raiola.

  Met onmiddellijke ingang worden alle commerciële deals van Alli afgehandeld door Creative Artists Agency. De ster van Tottenham Hotspur wordt begeleid door landgenoot Matthew O’Donohoe, die ook de sponsorcontracten van onder meer Ronaldo en Mourinho regelt. Hij maakte de laatste jaren deals met Heineken, Jaguar, Adidas, Lipton Tea en EA Sports.

  Meer bedrijven zaten achter de handtekening van Alli aan. De overeenkomst tussen de Engelse international en zaakwaarnemer Rob Segal loopt binnenkort af.

  Zijn keuze voor CAA houdt waarschijnlijk in dat Alli gaat samenwerken met superzaakwaarnemer Jorge Mendes. Ook Mino Raiola wilde hem naar verluidt binnenhalen, maar dat feestje gaat zo goed als zeker niet door. De 21-jarige Alli is commercieel één van de aantrekkelijkste talenten ter wereld. Hij ligt tot medio 2022 vast bij Tottenham.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws