Van Holsbeeck sneert naar Weiler: 'Dat is onze grootste ontgoocheling'

Van Holsbeeck sneert naar Weiler: 'Dat is onze grootste ontgoocheling'

06-12-2017 17:15
7

Herman Van Holsbeeck is altijd één van de vurigste supporters geweest van René Weiler. Toch moest de manager van Anderlecht na de wedstrijd tegen Celtic (0-1) toegeven dat de Champions League anders zou verlopen zijn als Hein Vanhaezebrouck vroeger aan de macht kwam bij paars-wit.

"Hadden we de coach enkele weken vroeger kunnen aanwerven, zouden we vandaag heel tevreden zijn", vertelde Van Holsbeeck tegenover Sporza. "Maar met "als" en het verleden win je niets. Het zit erop en we moeten ons nu focussen op de titel. Als je de campagne bekijkt, denk ik dat we iets hebben laten liggen, omdat we sterker waren dan Celtic."

"Het doel was om derde te eindigen, omdat je twee ploegen had die van een andere planeet komen. Desondanks hebben we thuis onze voet naast Bayern gezet. Maar het is vooral de thuiswedstrijd tegen Celtic. Dat is onze grootste ontgoocheling. Als je de wedstrijd van gisteren bekijkt, denk ik dat we daar minstens een gelijkspel hadden kunnen behalen met een andere aanpak", besloot Van Holsbeeck.

Lees ook: Vanhaezebrouck kwam te laat: "Dan had je thuis tegen Celtic anders gespeeld"