Steun voor Vermaelen: Telkens als we beroep op hem doen, speelt hij goed

  Steun voor Vermaelen: "Telkens als we beroep op hem doen, speelt hij goed"

  woensdag 6 december 2017 om 16:32

  Thomas Vermaelen zit in een betere fase bij FC Barcelona. Onze landgenoot kwam dinsdagavond voor de vierde keer op rij in actie voor de Catalanen. In het Champions League-duel met Sporting Club (2-0) verscheen hij aan de aftrap. Trainer Ernesto Valverde is tevreden.

  Het is pas de eerste keer in zijn periode bij Barça, waar hij nu toch al ruim drie seizoenen onder contract staat, dat Vermaelen vier wedstrijden op rij in actie mag komen. Momenteel profiteert de Rode Duivel optimaal van blessures bij concurrenten Javier Mascherano en Samuel Umtiti.

  Ook de coach ziet dat het perfect loopt bij Vermaelen. "Hij ziet er goed uit", vertelt Valverde volgens Sporza. "Hij is sterk in de duels en brengt het spel goed op gang. Telkens als we een beroep op hem doen, heeft hij het goed gedaan." Desondanks zou Barcelona, onder meer op aanraden van Lionel Messi, in de winter op zoek gaan naar een extra centrale verdediger.

  Poll

  Vermaelen heeft (als hij blessurevrij is) alle kwaliteiten om basiskracht te zijn bij Barcelona

  (202 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bart Thijs +3539
  woensdag 6 december 2017 om 19:10
  Het probleem is: hij is niet blessurevrij! 1 maand spelen, 3 maanden out...
  Vind ik leuk
  Wolf1986 +1669
  woensdag 6 december 2017 om 19:17
  wat Messi zegt, Barca doet. Maandenlang zijn club chanteren voor megalomane voorwaarden, en heeft er ook nog de job van TD bij gekregen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws