'Tweede keer, slechte keer voor Denayer: Galatasaray wil al weer van hem af'

  'Tweede keer, slechte keer voor Denayer: Galatasaray wil al weer van hem af'

  woensdag 6 december 2017 om 16:16

  De carrière van Jason Denayer lijkt opnieuw in het slop te zitten. Onze landgenoot wordt door Manchester City uitgeleend aan Galatasaray, maar bij de Turkse grootmacht acteert hij bijzonder matig. Dat zou wel eens tot een kordate beslissing kunnen leiden.

  Denayer kwam in het seizoen 2015-2016 al eens uit voor Galatasaray, ook toen op huurbasis. Destijds maakte de mandekker heel wat indruk, waardoor hij zich zelfs in de selectie van de Rode Duivels wist te knokken voor het EK in Frankrijk. Daar lag hij met een matige prestatie mee aan de basis van de uitschakeling tegen Wales. Sindsdien zit de loopbaan van Denayer op een dood spoor.

  Een uitleenbeurt aan Sunderland FC vorig seizoen bracht geen soelaas. De Brusselaar dacht deze jaargang opnieuw vertrouwen te kunnen opdoen bij Galatasaray, maar dat valt vies tegen. Tot op heden verscheen hij amper zes keer aan de aftrap in Istanbul. Bovendien liet Denyaer in zijn weinige speelminuten geen al te beste indruk na.

  Zijn prestaties werden de voorbije weken dan ook fel bekritiseerd door de Turkse pers, in die mate zelfs dat Galatasaray gehoor lijkt te zullen geven. Volgens Talksport denkt de club immers serieus na over een vroegtijdige beëindiging van het huurcontract. In dat geval zou Denayer moeten terugkeer naar Manchester City, waar hij geen perspectief heeft op speelminuten.

  Poll

  Moet Denayer weg bij City?

  (82 stemmen)

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +14962
  woensdag 6 december 2017 om 18:21
  Van het grote talent is al niet veel sprake meer..
  Vind ik leuk
  Wolf1986 +1653
  woensdag 6 december 2017 om 19:19
  sla je slag jupiler league
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws