'Pech voor Vermaelen: Messi wijst naar Nederlander als opvolger voor boezemvriend'

  'Pech voor Vermaelen: Messi wijst naar Nederlander als opvolger voor boezemvriend'

  woensdag 6 december 2017 om 14:01

  Na heel wat blessureleed zit het Thomas Vermaelen momenteel even mee bij FC Barcelona. Aangezien zowel Javier Mascherano als Samuel Umtiti in de lappenmand liggen, krijgt de Rode Duivel de laatste weken een vaste basisplek. Dat lijkt echter niet lang te gaan duren.

  Niemand minder dan Lionel Messi zou zich met de zaken bemoeien, stelt Diario Gol. Het Spaanse medium weet dat de Argentijnse superster zijn landgenoot Mascherano aanraadt om in de winter andere oorden op te zoeken. De verdediger is dit seizoen slechts wisselspeler en Messi hoopt zijn maatje topfit aan zijn zijde te hebben op het WK van komende zomer. Vanuit China zou er interesse zijn voor Mascherano.

  Goed nieuws voor Vermaelen, zo'n concurrent minder, zou je dan denken. Schijn bedriegt echter. Diario Gol weet dat enkele 'zwaargewichten' van Barça, waaronder Messi, bij het bestuur hebben aangetrokken op een nieuwe centrale verdediger. Die aankoop moet dan de concurrentie aangaan met Umtiti, die gewoon weer in de basis verwacht wordt wanneer hij terugkeert uit blessure. De Spaanse bron weet ook wie Vermaelen en co het vuur aan de schenen zal moeten leggen: de achttienjarige Matthijs de Ligt van Ajax.

  Poll

  Moet Vermaelen bij Barcelona blijven?

  (338 stemmen)

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +15053
  woensdag 6 december 2017 om 15:51
  Na nieuwjaar naar Anderlecht, ik zie het nog wel te gebeuren. Hij zou daar zeker niet misstaan, samen met Kara en Spajic achterin.
  Vind ik leuk
  Wolf1986 +1669
  woensdag 6 december 2017 om 19:21
  De ligt serieus, die heeft toch ook heel wat punten gekost voor Ajax en oranje
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws