Van Damme ziet spannende titelstrijd: Als het money time is, staan ze er wel

  Van Damme ziet spannende titelstrijd: "Als het money time is, staan ze er wel"

  woensdag 6 december 2017 om 12:30

  Jelle Van Damme is terug op de Belgische velden. De voormalig Rode Duivel verliet afgelopen zomer het Amerikaanse Los Angeles voor een avontuur bij Antwerp FC. De ex-speler van Anderlecht en Standard ziet paars-wit nog meedoen voor de titel, vooral van één speler is hij een absolute fan.

  In Het Laatste Nieuws heeft Van Damme het ook over Club Brugge. "Chapeau voor Club dat het in Eupen nog terugkwam na die 2-0 aan de rust. Niet evident op zo'n zwaar veld. Terecht ook dat Leko hard was. Na een bekermatch van 120 minuten op donderdag en dan zondag alweer naar Eupen moeten, als voetballer is het moeilijk om je dan mentaal op te laden. Dat is gewoon zo."

  Hij ziet zijn ex-club Anderlecht zeker nog dichtbij Blauw-Zwart komen. "Anderlecht komt zeker nog terug in de titelstrijd. Zeven punten, dat is niks. Anderlecht blijft Anderlecht, als het money time is, zullen ze er wel staan. Ik heb ze tegen Bayern gezien en toen waren ze heel goed. Als Teo iets efficiënter was, maakt hij twee, drie potten. Ik ben fan van Gerkens", besluit hij.

  Poll

  Wie schat jij in als grootste titelkandidaat?

  (465 stemmen)

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws