Van Damme ziet spannende titelstrijd: Als het money time is, staan ze er wel

Van Damme ziet spannende titelstrijd: "Als het money time is, staan ze er wel"

woensdag 6 december 2017 om 12:30

Jelle Van Damme is terug op de Belgische velden. De voormalig Rode Duivel verliet afgelopen zomer het Amerikaanse Los Angeles voor een avontuur bij Antwerp FC. De ex-speler van Anderlecht en Standard ziet paars-wit nog meedoen voor de titel, vooral van één speler is hij een absolute fan.

In Het Laatste Nieuws heeft Van Damme het ook over Club Brugge. "Chapeau voor Club dat het in Eupen nog terugkwam na die 2-0 aan de rust. Niet evident op zo'n zwaar veld. Terecht ook dat Leko hard was. Na een bekermatch van 120 minuten op donderdag en dan zondag alweer naar Eupen moeten, als voetballer is het moeilijk om je dan mentaal op te laden. Dat is gewoon zo."

Hij ziet zijn ex-club Anderlecht zeker nog dichtbij Blauw-Zwart komen. "Anderlecht komt zeker nog terug in de titelstrijd. Zeven punten, dat is niks. Anderlecht blijft Anderlecht, als het money time is, zullen ze er wel staan. Ik heb ze tegen Bayern gezien en toen waren ze heel goed. Als Teo iets efficiënter was, maakt hij twee, drie potten. Ik ben fan van Gerkens", besluit hij.

Poll

Wie schat jij in als grootste titelkandidaat?

(465 stemmen)

Plaats een reactie

Drekovic +7586
woensdag 6 december 2017 om 13:02
Oei ,oei , oei als je het moeilijk hebt om je mentaal op te laden voor twee wedstrijden in de week dan zou je best eens op de spoedafdeling van een groot ziekenhuis gaan werken in dag en nacht shiften
Een pamperke aandoen zou misschien ook geen kwaad kunnen . Jullie moeten 's morgens opstaan,naar de club gaan waar een gevarieerd ontbijt klaarstaat dan soms tweemaal 1 à 1 1/2 trainen met tussendoor de nodige rust . Uw loon ligt 10 maal hoger dan een verpleger die geen verdoken belastingvoordeel heeft en waarschijnlijk als het wat tegenslaat tot zijn 67 moet werken.Hoe dat jullie profvoetballers het volhouden versta ik echt niet .
Vind ik leuk
woensdag 6 december 2017 om 14:23
ik heb zo'n vermoeden, dreko, dat jij in een ziekenhuis werkt...
Vind ik leuk
Drekovic +7586
woensdag 6 december 2017 om 16:29
Neen zeker niet maar je kan zoveel voorbeelden halen van mensen die dag in dag uit hard moeten werken voor een schamel loontje en als ik dan hoor dat twee wedstrijden spelen zo belastend is dan gaat mijn haar rechtop staan
Vind ik leuk
blondel +1213
woensdag 6 december 2017 om 16:47
Drekovic,ik denk dat jij nooit competitie sport hebt gedaan.Dan zul je dat wel begrijpen.Of het nu voetbal,wielrennen of atletiek is .Vraag het eens aan een topper in die sporttakken ,en het antwoord zal overal hetzelfde zijn.Na een zware of moeilijke wedstrijd zal de concentratie nooit honderd procent zijn ,als je 3 dagen later een (zogezegd) mindere wedstrijd moet afhaspelen.Heeft totaal niets met het kunnen of niet aankunnen,maar heeft alleen te maken hoe het in het hoofd zit.
Vind ik leuk
Drekovic +7586
woensdag 6 december 2017 om 16:57
Ik heb heel mijn leven al aan competitiesport gedaan met het verschil dat ik het graag deed en niet voor het geld alleen. Ik heb Merckx (toch een topper denk ik) nooit horen klagen als hij een klassieker in weer en wind had gereden en 2 dagen later zich moest omkleden en wassen in een garage na een kermiskoers waar hij dan ook alles had gedaan om die te winnen . Dat de tijden veranderd zijn begrijp ik en bij Europese topploegen de stress meespeelt begrijp ik ook maar ocharme in ons
babycompetitie waar dan ook nog eens geroteerd moet worden is dat er toch over
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Van Damme ziet spannende titelstrijd: "Als het money time is, staan ze er wel"