Roef hoopt ooit terug te keren, maar: Dat heeft me toen hard geraakt

Roef hoopt ooit terug te keren, maar: "Dat heeft me toen hard geraakt"

06-12-2017 11:50
1

Davy Roef vertoeft momenteel bij Waasland-Beveren. Anderlecht wil de talentvolle doelman niet zomaar opgeven, daarom opteerden de Brusselaars voor een uitleenbeurt. Bij de Waaslanders loopt het uitstekend, al zit het team momenteel in een kleine dip. Roef hoeft dat hij ooit de nummer één van paars-wit mag worden.

Zijn eerste periode in het A-elftal liep niet altijd van een leien dakje. Met enkele kleine foutjes kreeg hij meteen de wind van voren. "Tijdens mijn Anderlechtperiode maakte iemand ooit eens de vergelijking met Tristan Peersman . Ik heb niks tegen hem, maar hij heeft toch een mindere naam. Dat raakte me toen", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

Het gebeurt wel vaker dat sporters door de media door het slijk worden gehaald. Roef vindt dat de verspreide info niet altijd even correct is. "Dat mensen nu oordelen vooraleer ze het volledige verhaal over een onderwerp kennen. Daar zitten de sociale media voor een groot stuk tussen. Zaken worden te gemakkelijk uit de context gehaald", besluit hij.