Roef hoopt ooit terug te keren, maar: Dat heeft me toen hard geraakt

  Roef hoopt ooit terug te keren, maar: "Dat heeft me toen hard geraakt"

  woensdag 6 december 2017 om 11:50

  Davy Roef vertoeft momenteel bij Waasland-Beveren. Anderlecht wil de talentvolle doelman niet zomaar opgeven, daarom opteerden de Brusselaars voor een uitleenbeurt. Bij de Waaslanders loopt het uitstekend, al zit het team momenteel in een kleine dip. Roef hoeft dat hij ooit de nummer één van paars-wit mag worden.

  Zijn eerste periode in het A-elftal liep niet altijd van een leien dakje. Met enkele kleine foutjes kreeg hij meteen de wind van voren. "Tijdens mijn Anderlechtperiode maakte iemand ooit eens de vergelijking met Tristan Peersman . Ik heb niks tegen hem, maar hij heeft toch een mindere naam. Dat raakte me toen", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

  Het gebeurt wel vaker dat sporters door de media door het slijk worden gehaald. Roef vindt dat de verspreide info niet altijd even correct is. "Dat mensen nu oordelen vooraleer ze het volledige verhaal over een onderwerp kennen. Daar zitten de sociale media voor een groot stuk tussen. Zaken worden te gemakkelijk uit de context gehaald", besluit hij.

  Poll

  Kan Roef het nog waarmaken als 1e keeper bij RSCA?

  (862 stemmen)

  Plaats een reactie

  Toca +37094
  woensdag 6 december 2017 om 11:57
  Natuurlijk kan dat nog. Hij bewijst dit seizoen toch dat hij een heel degelijke doelman is, en bij Waasland heeft hij een pak meer werk als bij Anderlecht.
  Liever Roef terug dan één of andere 2e rangs buitenlands keeper zene.
  Vind ik leuk
  Mckenzie +3875
  woensdag 6 december 2017 om 16:07
  Proto's eerste seizoen was ook niet te best, werd één seizoen uitgeleend, kwam terug en was jaren onbetwist nummer één.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws