Na regen komt zonneschijn: Genk krijgt eindelijk nog eens goed blessurenieuws

  Na regen komt zonneschijn: Genk krijgt eindelijk nog eens goed blessurenieuws

  woensdag 6 december 2017 om 10:52

  Genk staat onder druk om dit seizoen Play-Off 1 te halen. De resultaten zijn echter niet meteen om over naar huis te schrijven. Door het uitvallen van onder andere Sander Berge en Bryan Heynen kan Genk wel wat extra kwaliteit gebruiken. Die lijkt er ook aan te gaan komen.

  De voorbije weken en zelfs maanden was Leandro Trossard niet te zien op het wedstrijdblad. De flankaanvaller sukkelt al een tijdje met blessures. Zijn herstel bleef maar duren, maar daar lijkt nu stilaan een einde aan te komen.

  Volgens Het Belang van Limburg is hij op de weg terug en zelfs bijna fit. Zo verscheen hij al op de training en zag hij er in een onderling toernooitje bijzonder scherp uit. De flankaanvaller zou dit weekend zelfs opnieuw in de selectie zitten.

  Trossard speelde dit seizoen in totaal nog maar vier wedstrijden. Daarin was hij goed voor één doelpunt en één assist.

  Plaats een reactie

  GT8 +499
  woensdag 6 december 2017 om 12:41
  Trossard is broodnodig voor Genk. Fitte Trossard, fitte Berge en Karelis in vorm. Dat is een wereld van verschil voor Genk..
  Vind ik leuk
  Bart Thijs +3472
  woensdag 6 december 2017 om 13:06
  En toch vind ik Trossard middelmatig..hij heeft uiteraard goeie matchen maar ook heel wat zeer zwakke! Hij moet toch nog veel boterhammekes eten vooraleer hij naar het grote buitenland kan...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws