AFGEMAAKT! Real kent geen enkel probleem met Dortmund: TIEN keer je inzet!

AFGEMAAKT! Real kent geen enkel probleem met Dortmund: TIEN keer je inzet!

06-12-2017 19:52

De volgende ronde is al een zekerheidje voor Real Madrid, maar de Koninklijke wil de groepsfase toch nog in stijl afsluiten. Slachtoffer van dienst in Borussia Dortmund, dat in de grote problemen zit. Alles wijst op winst voor Real. En daar kan de aandachtige lezer ook SERIEUS mee verdienen dankzij een promo van Ladbrokes!

SPEEL NU MEE! Real Madrid geeft Bosz het genadeschot en wint: 10(!) keer je inzet! KLIK HIER!

Borussia Dortmund mag absoluut niet verliezen om een Europese overwintering voor de neus voorbij zien te gaan. Het staat op een derde plek, maar haalde amper 2 puntjes. Real Madrid is met een tweede plek en 10 punten wel al geplaatst voor de volgende ronde. Toch is de motivatie om te winnen groot.

De statistieken spreken in het voordeel van de Koninklijke. De vorige wedstrijd werd gewonnen met 1-3 en met Borussia Dortmund krijgt het een favoriete tegenstander voor ogen. Verlies tegen de Duitse topploeg lijkt geen optie.

Sterker nog, de Spanjaarden verloren al 5 thuiswedstrijden op rij niet van Borussia Dortmund. Daarnaast konden ze ook al minstens 2 keer scoren in de laatste 5 thuiswedstrijden. Winst voor de Borussen? Dat lijkt niet meteen een slimme bet.

Borussia Dortmund zit ook in een serieuze crisis. In de Champions League kon het al 7 keer op rij niet winnen. Als we alle competities bekijken zien we amper 2 overwinningen in de laatste 12(!) wedstrijden. Wij gaan volledig voor winst van Real. En met de unieke promotie van Ladbrokes kan je daar ook 10(!) keer je inzet mee verdienen!

Match facts

  • Real won de vorige wedstrijd met 1-3;
  • Real verloor al 5 thuiswedstrijden op rij niet van Borussia;
  • Real kon minstens 2 keer scoren in de laatste 5 thuiswedstrijden tegen Borussia Dortmund;
  • Borussia Dortmund won al 7 keer op rij niet in de CL;
  • Borussia Dortmund kon amper 2 keer in de laatste 12 wedstrijden winnen (alle competities).


SPEEL NU MEE! Real Madrid geeft Bosz het genadeschot en wint: 10(!) keer je inzet! KLIK HIER!

Hoe speel je mee?
Klik op één van de links in het artikel;
Open een rekening bij de bookmaker;
Stort minstens €10 op je rekening;
Zet in op de wedstrijd en geniet van de promotie!