Opvallende boodschap van Mertens: Ik denk dat er een heel mooie toekomst lonkt

  Opvallende boodschap van Mertens: "Ik denk dat er een heel mooie toekomst lonkt"

  woensdag 6 december 2017 om 09:45

  Dries Mertens keert met Napoli terug in Nederland voor het Champions League-duel met Feyenoord. De Rode Duivel sprak op de persconferentie opbeurende woorden en ziet betere tijden aankomen voor onze noorderburen. 

  "Crisis? Ik snap dat het moeilijk is als je als land niet naar het WK gaat", zei Mertens op de persconferentie. "Maar ik denk dat er een heel mooie toekomst lonkt voor het Nederlands voetbal. Er lopen weer heel veel talenten, dus ik zou me geen zorgen maken. Feyenoord heeft in de laatste minuten bij Manchester City een beetje pech gehad en thuis tegen Shakhtar speelden ze geweldig. Het is zeker niet terecht dat zij op nul punten staan in deze groep."

  De Rode Duivel maakt al een hele poos furore bij Napoli. "Tactisch staan we echt geweldig goed op het veld", roemt hij de aanpak van coach Maurizio Sarri, die drones inzet om aan de onderlinge afstanden te schaven.

  Poll

  Waar ligt het niveau het hoogst?

  (194 stemmen)

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +14962
  woensdag 6 december 2017 om 09:53
  Als aanvaller is het in NL véél makkelijker, in België ligt de focus eerder op een goede organisatie. Het Nederlandse voetbal is wel veel mooier om naar te kijken. Maar in Europa komen ze beiden te kort...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws