Gemengde gevoelens, we spelen degelijk, maar toch leveren drie punten niks op

  "Gemengde gevoelens, we spelen degelijk, maar toch leveren drie punten niks op"

  dinsdag 5 december 2017 om 23:16

  RSC Anderlecht rechtte dinsdagavond de rug in de Champions League door met 0-1 te gaan winnen op bezoek bij Celtic FC. Die minimale zege bleek echter onvoldoende om Europees voetbal na de winterstop te garanderen. Pieter Gerkens had stiekem toch gehoopt op meer.

  Met minstens drie doelpunten verschil winnen in Glasgow, met die loodzware opdracht kwam RSCA op het terrein. Uiteindelijk werd het dus een eerredder. "We zitten nu toch met gemengde gevoelens", vertelt Gerkens bij Q2. "We spelen hier een degelijke wedstrijd, maar de drie punten leveren niks op. We wisten dat we elke kans zouden moeten benutten. Dat hebben we niet gedaan."

  De middenvelder zag wel wat lichtpunten. "In de eerste helft speelden we heel goed, we zetten allemaal hoog druk. Net zoals in onze eerste helft tegen Bayern München eigenlijk. Het is een eervol einde, dat is belangrijk voor het gevoel en voor de competitie", verwijst Gerkens naar de strijd om de landstitel.

  Plaats een reactie

  Freddyploiks +11658
  dinsdag 5 december 2017 om 23:20
  Het is een schande dat we achter Celtic eindigen, met Hein vanaf de start was dit naar mijn mening nooit het geval geweest. Toch een opsteker! Nu rest ons nog 1 ding dit seizoen, de 35ste titel...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws