Geen kans voor Olympiakos-Belgen tegen Juve, Hazard schiet raak voor Chelsea

  Geen kans voor Olympiakos-Belgen tegen Juve, Hazard schiet raak voor Chelsea

  dinsdag 5 december 2017 om 22:51

  FC Barcelona heeft zich met veertien punten gekroond tot groepswinnaar van Groep D. De Belgen van Olympiakos gaan er roemloos uit. In Groep C is Atlético Madrid uiteindelijk teleurstellend derde geworden, wat Europa League-voetbal betekent, na een 1-1 op het veld van Chelsea FC, waar Eden Hazard raak trof.

  Groep C
  AS Roma, met Radja Nainggolan vanzelfsprekend in de basis, wist dat het de beste papieren had om zich te plaatsen voor de volgende ronde, omdat het twee punten meer had dan nummer drie Atlético, dat op bezoek ging bij koploper Chelsea. Door het 1-1 gelijkspel van de Spanjaarden had Roma zelfs kunnen verliezen van FK Qarabag. Saúl Ñíguez zorgde in de tweede helft voor de 0-1 voor Atlético, dat nog steeds afhankelijk was van Roma. Het begon er steeds somberder uit te zien voor Atlético, dat Chelsea via Eden Hazard gelijk zag maken. Roma pakte thuis de volle buit door met 1-0 te winnen, waardoor Atlético zich mag opmaken voor Europa League-voetbal. Roma gaat op doelsaldo met de groepswinst aan de haal.

  Groep D
  Ook voor Sporting Portugal rest niets meer dan de Europa League. De Portugezen moesten winnen op bezoek bij FC Barcelona en hopen op puntenverlies van nummer twee Juventus. Barcelona won echter met 2-0 en Juventus zegevierde met dezelfde cijfers bij Olympiakos, waar landgenoten Silvio Proto, Bjorn Engels en Vadis Odjidja aan de aftrap verschenen. Sporting was in Camp Nou allesbehalve kansloos. Nadat Barcelona via Paco Alcácer op voorsprong kwam, kroop Sporting uit zijn schulp. De grootste kans kwam van de voet van Bas Dost, maar die miste. Stunten kon Sporting niet. De Portugezen sluiten het Champions League-avontuur af met zeven punten. Olympiakos verzamelde slechts één schamel puntje.

  Plaats een reactie

  dinsdag 5 december 2017 om 23:57
  Dan deed Anderlecht het toch beter dan Olympiakos :)
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws