Genk krijgt bijzonder opvallende raad: Doe zoals Club Brugge

  Genk krijgt bijzonder opvallende raad: "Doe zoals Club Brugge"

  dinsdag 5 december 2017 om 19:23

  KRC Genk leek na knappe resultaten tegen Anderlecht en Club Brugge op weg naar Play-Off 1. De resultaten zijn de laatste weken echter niet meteen om over naar huis te schrijven. Genk is naar een achtste plaats gezakt. In Sport/Voetbalmagazine krijgt het nog opvallende raad.

  Peter T'Kint van het weekblad vindt dat de sterspelers met oplossingen moeten komen. "Bepaalde spelers halen hun niveau niet. Ik denk dan in de eerste plaats aan Pozuelo en Malinovsky. In de goede periode waren zij de mannen die het deden draaien. Tijd dat ze tónen dat ze toppers zijn, want voorlopig is het te weinig."

  Hij merkt ook op dat het voetbal veranderd zou moeten worden. Goed voetbal moet even achterwege gelaten worden. "Je merkt dat ze niet in staat zijn om te knokken voor een resultaat. Wanneer de bal even niet rolt, de mouwen opstropen, zoals Club Brugge dat doet. Genk wil zoals FC Barcelona zijn, alleen vergeten ze daarbij dat er in België gevoetbald wordt, niet in Spanje."

  Plaats een reactie

  Lunam +1477
  dinsdag 5 december 2017 om 19:54
  Weet niet waar dit op gebaseerd is, "Genk wil zijn zoals Barcelona".? Elke ploeg wil zijn zoals Barcelona denk ik, alleen is het kapitaal er niet en daar aansluitend uiteraard de spelers niet.Denk dat Genk gerust zou willen zijn zoals Club Brugge nu.
  Vind ik leuk
  User251 +1503
  dinsdag 5 december 2017 om 20:30
  Denk dat hij gewoon bedoeld dat genk het altijd mooi wilt doen en dat ze het soms gewoon eens harder moeten gaan spelen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws