Geschillencommissie lacht er niet mee en eindigt 2017 bijna voor Lokeren-spits

  Geschillencommissie lacht er niet mee en eindigt 2017 bijna voor Lokeren-spits

  dinsdag 5 december 2017 om 19:01

  Lewis Enoh zal amper nog te zien zijn op onze velden in 2017. De spits van Lokeren krijgt een stevige schorsing na zijn elleboog in de wedstrijd tegen STVV.

  De aanvaller kreeg een schorsing van drie wedstrijden opgelegd. Daardoor mist hij de duels tegen Club Brugge, Waasland-Beveren en Antwerp. De thuiswedstrijd tegen Lokeren op 26/12 is de enige wedstrijd in 2017 die hij nog in actie kan komen.

  Tijdens de doelpuntenloze wedstrijd ging Enoh over de schreef. De spits plantte zijn elleboog tegen de kin van Dimitrios Goutas. Scheidsrechter Nicolas Laforge bestrafte de fase niet. Na tussenkomst van de Reviewcommissie en de Geschillencommissie kreeg de Kameroense aanvaller alsnog een schorsing.

  Plaats een reactie

  VeeDeeVee +14902
  dinsdag 5 december 2017 om 21:32
  Ellebogen moeten streng bestraft worden, maar dan wel voor iedereen. Ik heb dit seizoen al verschillende spelers met hun armen zien zwaaien, maar Enoh is de eerste die gestraft wordt. Dat kan toch ook niet?
  Vind ik leuk
  Daknamfan +197
  dinsdag 5 december 2017 om 23:48
  Als je een speler bent van de zogenaamde top 5dan mag je alles daaronder niks. Lokeren heeft dit seizoen al meerdere rode kaarten gekregen voor overtredingen waarvoor o.a. Antwerpspelers nog niet eens rood krijgen. Het wordt tojd dat voor gelijke overtredingen gelijke straffen worden uitgesproken ongeacht van welke club je bent.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws