De Bruyne over kritiek op Martinez: 'Ik denk dat we collectief moeten verbeteren

De Bruyne over kritiek op Martinez: 'Ik denk dat we collectief moeten verbeteren"

Gepubliceerd: dinsdag 5 december 2017 om 18:15di 05-12-2017 om 18:15

Kevin De Bruyne haalde snoeihard uit naar bondscoach Roberto Martinez na het 3-3 gelijkspel tegen Mexico. De spelmaker van Manchester City was niet tevreden met de tactiek van de Spanjaard.

Tijdens een gesprek met Sport/Footmagazine gaf De Bruyne meer uitleg over zijn verklaringen. "Ik ben een eerlijke persoon die de dingen graag zegt zoals ze zijn. En ik hou er niet van wanneer mensen achter mijn rug praten", stak De Bruyne van wal. "Ik heb altijd de gewoonte gehad om rechtuit te zijn en daarom deed ik die verklaringen na de match tegen Mexico."

"Omdat ik denk dat we collectief moeten verbeteren. Het enige doel is het WK in Rusland winnen. Met een kwartfinale mogen we niet meer tevreden zijn. Het is hoog tijd voor deze generatie om iets speciaals te doen. Dit is één van de laatste kansen voor deze groep en ik wil deze kans niet missen", aldus De Bruyne, die hoopt dat er een kentering komt bij de Rode Duivels.

"Ik weet niet of mijn woorden in het verkeerde keelgat schoten, maar ik weet dat ik een risico heb genomen. Maar naar mijn mening was dit het juiste moment om mijn mening te geven. Er is nog genoeg tijd om bepaalde zaken te corrigeren."

Poll

Vonden jullie de kritiek van De Bruyne terecht?

(280 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws