Vanhaezebrouck staat voor haast onmogelijke opdracht: 'Laten liggen tegen Bayern'

Vanhaezebrouck staat voor haast onmogelijke opdracht: 'Laten liggen tegen Bayern'

Gepubliceerd: dinsdag 5 december 2017 om 16:35di 05-12-2017 om 16:35

RSC Anderlecht staat dinsdagavond voor een aartsmoelijke klus tegen Celtic Glasgow. De troepen van Hein Vanhaezebrouck moeten met 0-3 winnen in Schotland om Europees te overwinteren.

Een bijna onmogelijke opdracht, dat beseft ook de coach van paars-wit. "Ik denk dat wij naar hier komen om een goed resultaat neer te zetten", vertelde hij aan Stadion. "We weten dat dit een heel moelijke wedstrijd wordt in een ongelooflijke sfeer. Als we hier een punt pakken, is dat een goede prestatie. Winnen zou een fantastische prestatie zijn."

"Anderzijs mogen we niet vanaf de eerste minuut alles openzetten, want dan ga je een doelpunt slikken en word je weggeblazen. We moeten realisme aan de dag brengen. Als mijn team in deze helse omstandigheden een prestatie kan neerzetten, zal ik heel tevreden zijn. Ons doel is om die nul punten weg te vegen. Zelfs in deze moeilijke poule is het niet fijn om met nul punten te eindigen. Ik denk dat we het hebben laten liggen thuis tegen Bayern. Toen had de nul al moeten weg zijn", besloot Vanhaezebrouck.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws