'Twee supporters betrokken in zwaar verkeersongeval na wedstrijd van hun club'

'Twee supporters betrokken in zwaar verkeersongeval na wedstrijd van hun club'

05-12-2017 15:15
1

Zaterdagavond verloor Racing Genk met 3-2 op het veld van KV Mechelen. Een pijnlijke nederlaag voor de Genkenaars, die nog steeds zoeken naar hun beste vorm. Voor twee supporters van de Limburgers heeft de wedstrijd een extra wrange nasmaak gekregen, zij geraakten na de wedstrijd betrokken in een zwaar verkeersongeval.

Het ongeval gebeurde iets na middernacht. ‘Volgens de eerste vaststellingen raakte een auto rond 00.45 uur van zijn rijvak, waardoor deze frontaal op een tegenligger inreed. De klap die volgde was hevig. In de ene wagen raakte een man en vrouw uit Riemst gewond, zowel de bestuurster (27) als haar 29-jarige broer werden overgebracht naar het ziekenhuis', valt te lezen in Het Belang van Limburg. 

De vrouw en haar broer zijn twee fanatieke supporters van Racing Genk, zij gaan geregeld naar zowel thuis- als uitwedstrijden kijken. In de terugrit naar Limburg liep het mis. Gelukkig voor hen was de schade van de tegenpartij al bij al nog beperkt. 

'In de andere auto raakte een ouder echtpaar uit Bilzen gewond. Hierbij moest een 61-jarige gepensioneerde politieagent door de brandweer uit het autowrak bevrijd worden. Samen met zijn vrouw werd hij naar het ziekenhuis gebracht', klinkt het.