Supporters doen De Bruyne en Hazard naast award grijpen

Supporters doen De Bruyne en Hazard naast award grijpen

04-12-2017 16:24

Kevin De Bruyne en Eden Hazard zijn niet gekozen tot Speler van de Maand nomember. De fans gaven in de verkiezing van de PFA (associatie voor professionele voetballers) de voorkeur aan Liverpool-aanvaller Mohamed Salah.

Salah kwam deze zomer voor 35 miljoen euro over van AS Roma en het aantrekken van de Egyptenaar is een gouden zet geweest. Salah vond liefst 17 keer het net in zijn eerste 22 optredens voor The Reds. De goaltjesdief was in de maand november helemaal niet te stoppen. Salah was goed voor zeven treffers in de vier Premier League-duels van die maand. Hij heeft deze award dan ook zeker niet gestolen.

Kevin De Bruyne kon met drie goals en twee assists ook fraaie cijfers overbruggen. Onze landgenoot was ook de draaischijf bij Manchester City, dat 12 op 12 pakte in de afgelopen maand. Desondanks moest de Rode Duivel andermaal iemand voor zich dulden in de verkiezing. De Bruyne en Hazard krijgen echter waarschijnlijk een herkansing als zij de lijn van het eerste decemberweekend weten door te trekken. Beide smaakmakers waren immers weer van doorslaggevend belang bij de overwinningen van respectievelijk Chelsea en Manchester City.