Engeland is helemaal niet bang van de Rode Duivels en ziet kansen op het WK

Engeland is helemaal niet bang van de Rode Duivels en ziet kansen op het WK

03-12-2017 23:20

In de groepsfase op het WK zal het vooral tussen Engeland en de Rode Duivels gaan. België is toch de grote favoriet, al ziet men in Engeland wel kansen tegen onze nationale ploeg.

Men kijkt vooral uit naar de wedstrijd tegen onze Rode Duivels. Zeker omdat er zoveel Belgische spelers in de Premier League spelen. Dat ziet ook Glen Hoddle, ex-trainer van onder andere Tottenham.

"Hazard en De Bruyne behoren bij de drie beste spelers in de Premier League. Hazard is de beste in het dribbelen van spelers, De Bruyne heeft de beste pass. Met ook nog Kompany, Courtois, Alderweireld, Lukaku, Mertens en vele anderen, mag België bij de favorieten gerekend worden", zegt hij bij The Daily Mail.

Toch ziet de ex-bondscoach ook kansen voor Engeland. "Hun mentale sterkte blijft een vraagteken wanneer ze onder druk staan. Ze hebben zoveel sterspelers die vinden dat zij op het veld moeten staan, maar hoe zullen zij reageren wanneer Roberto Martinez hen naast de ploeg zet om het evenwicht te bewaren", vraagt hij zich af.