Panama belachelijk gemaakt: ''Kennen ze verschil tussen doelpalen en cornervlag?''

Panama belachelijk gemaakt: ''Kennen ze verschil tussen doelpalen en cornervlag?''

03-12-2017 15:08
4

De Rode Duivels werden vrijdag tijdens de loting voor het WK in Rusland gekoppeld aan Panama, Tunesië en Engeland. Iedereen verwacht dat de groepsfase een makkelijke opgave wordt voor onze nationale ploeg. Zo denkt ook columnist Hugo Camps erover, die vooral geen hoge pet opheeft van Panama.

''De Rode Duivels hebben het getroffen met de WK-loting. Panama en Tunesië zijn de kneusjes van dienst en Engeland heeft geen toernooireputatie. Als de Belgen week na week schitteren in de Premier League zullen ze dat ook op het WK doen tegen hun tweede vaderland. Kortom, de groepsfase is binnen - bondscoach Mártinez weet dat, de spelers weten dat'', spreekt Camps in zijn column voor Het Laatste Nieuws gelijk zijn vertrouwen uit.

Zoals gezegd is Camps allesbehalve onder de indruk van eerste opponent Panama. ''Ik kijk uit naar de wedstrijd tegen de dwergstaat Panama. Voetballers daar hebben voor ons nog geen naam. Allicht zullen ze Argentijns geschoold zijn in harde tackles, maar kennen ze ook het verschil tussen de cornervlag en doelpalen? Het lijkt toch meer FC Knokke dan Arsenal'', laat Camps zich laagdunkend uit over de WK-debutant.

Lees ook: De Belgische WK-vijand: de sterke en zwakke punten van Panama