Hou deze dagen al vrij, dit is het speelschema van de Rode Duivels op het WK

Hou deze dagen al vrij, dit is het speelschema van de Rode Duivels op het WK

02-12-2017 13:23
1

Onze Rode Duivels kunnen nu eindelijk het WK beginnen plannen. België werd ingedeeld in een groep met Panama, Tunesië en Engeland. Ook de fans kunnen hun WK beginnen plannen. Hoe ziet het schema van de Rode Duivels eruit?

Het toernooi begint dan wel al op 14 juni, maar onze Rode Duivels komen pas op 18 juni in actie. Dan speelt de nationale ploeg om 17u tegen Panama zijn eerste wedstrijd. Bijna een week later, op 23 juni volgt om 14u de wedstrijd tegen Tunesië. De groepsfase wordt op 28 juni om 20u afgesloten met de wedstrijd tegen Engeland.

Als alles goed afloopt en België plaatst zich voor de volgende ronde, wacht de 1/8e finale. Halen we de eerste plek? Dan wordt er op 2 juli om 20u gespeeld tegen de nummer twee van groep H. Worden we tweede, spelen we een dag later om 20u tegen de winnaar van groep H.

Kwartfinale... Halve finale? De finale?!
We hopen uiteraard op winst en een kwartfinale. In het scenario waar de groep winnen en de 1/8e finale winnen, spelen we op 6 juli om 20u. In het scenario waar we tweedes eindigen, spelen we een dag later om 20u.

De halve finales worden om 10 juli of 11 juli gespeeld om 20u. Het uiteindelijke doel is de finale, die op zondag 15 juli om 17u wordt gespeeld.