'Man City en Arsenal strijden voor verdediger van 35 miljoen euro'

'Man City en Arsenal strijden voor verdediger van 35 miljoen euro'

01-12-2017 12:30

Jonny Evans staat mogelijk voor promotie binnen de Premier League. Manchester City en Arsenal hebben de 29-jarige verdediger van West Bromwich Albion op de korrel.

Dat meldt The Telegraph vrijdag. Evans werd in de zomer al gelinkt aan een move naar Manchester City. Dat gerucht kwam uit de lucht vallen, maar naar het schijnt is het de huidige koploper van Engeland menens: Evans moet in januari de ploeg van manager Pep Guardiola komen versterken, ook omdat John Stones geblesseerd is.

Ook Arsenal, dat op zoek is naar een opvolger van Per Mertesacker, is al langere tijd geïnteresseerd. Een openingsbod van 28 miljoen euro uit Londen werd enkele dagen voor het verstrijken van de transferdeadline van tafel geveegd door West Bromwich Albion. De middenmoter wil minimaal 35 miljoen zien.

West Bromwich Albion wacht de komende tijd af of Manchester City en Arsenal willen voldoen aan de vraagprijs. Enige haast is wel geboden, omdat het contract van Evans over achttien maanden afloopt. Een lucratieve transfer van Evans betekent automatisch dat de nieuwe WBA-manager Alan Pardew in januari de transfermarkt op mag.