Antwerp-speler wacht nog op contract: Dat zou voor iedereen duidelijker zijn

Antwerp-speler wacht nog op contract: "Dat zou voor iedereen duidelijker zijn"

01-12-2017 10:45

Laszlo Bölöni liet in de bekermatch tegen KV Kortrijk (4-2 verlies) een opvallende naam invallen. De jonge middenvelder Younes Achter mocht zijn kunnen bewijzen. Opmerkelijk, zeker gezien Achter niet eens een profcontract heeft.

Achter maakte al indruk in de voorbereiding en traint mee met de A-kern. Toch is hij geen prof. "Waarom ik nog geen contract heb? Als ik die vraag kon beantwoorden, zou het voor iedereen duidelijker zijn, in de eerste plaats ook voor mezelf. Maar momenteel is een eventueel contract nog altijd niet van belang", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Dit seizoen dient vooral om bij te leren. "Ik speel graag voetbal en dat wil ik zo lang als mogelijk blijven doen. Ik leer nog elke dag veel bij, dat doen we trouwens allemaal , ook van elkaar, en dus niet enkel van de coaches. De groep blijft vorderingen maken, dus niet alleen ikzelf."

Tussen de beloftencompetitie en de Jupiler Pro League is er wel nog een flinke stap. "Het niveauverschil is héél groot. Daarom deed het deugd dat ik me kon laten zien in Kortrijk, dat ik best wel meekan, ook in lastige omstandigheden. Ik viel dus goed in, maar ik kan nog beter."