'Manchester City alert: Arsenal ontvangt twee aanbiedingen voor Sánchez'

'Manchester City alert: Arsenal ontvangt twee aanbiedingen voor Sánchez'

01-12-2017 09:50
1

Manchester City is bereid om Alexis Sánchez al in januari naar het Etihad Stadium te halen. De Premier League-koploper wil een tandje bijschakelen nu twee andere clubs een bod hebben uitgebracht op de Arsenal-ster, die een aflopend contract heeft.

Dat meldt Manchester Evening News. De voorkeur van Manchester City ging ernaar uit om Sánchez in de zomer gratis over te nemen van de Londenaren. Pep Guardiola wil het risico echter niet nemen dat hij naast de Chileen grijpt. De kans is immers groot dat Arsenal overstag gaat bij een goed bod op Sánchez, ondanks de eerdere uitspraken van manager Arsène Wenger.

Het is de laatste kans voor Arsenal om nog wat te verdienen aan Sánchez, die weigert bij te tekenen. Manchester City deed afgelopen zomer al een bod van zeventig miljoen euro op de aanvaller, maar dat werd afgewezen. The Citizens besloten daarop twaalf maanden te willen wachten, maar zien zich door de interesse van andere clubs mogelijk toch genoodzaakt tot een winters bod.

Welke clubs nog meer achter Sánchez aanzitten, is niet duidelijk. Eerder werd hij gelinkt aan onder meer Paris Saint-Germain. City is hoe dan ook vastbesloten om een 'Dani Alves-scenario' te voorkomen. De rechtsback leek op weg naar City, maar koos op het laatste moment voor Paris Saint-Germain.