'Arsenal vreest einde carrière na negende operatie in een jaar tijd'

'Arsenal vreest einde carrière na negende operatie in een jaar tijd'

30-11-2017 09:18

De voetballoopbaan van Santi Cazorla is in gevaar. De Arsenal-middenvelder moet voor de negende keer (!) in een jaar tijd geopereerd worden aan zijn achillespees en Arsenal vreest dat dit weleens het einde van de carrière van de Spanjaard kan betekenen, meldt de Daily Mail.

De zorgen over de loopbaan van Cazorla bestaan al langer bij Arsenal. De middenvelder gaf eerder dit jaar toe dat hij bijna zijn voet kwijt was geraakt nadat hij een infectie had opgelopen. Nu Cazorla wéér een operatie heeft moeten ondergaan, zijn de zorgen alleen maar toegenomen. De blessure is een van de zwaarsten die de medische staf van Arsenal in de recente historie heben gezien.

Zelf blijft Cazorla hoopvol. 'Dit is een vertraging van mijn rentree op het veld. Ik blijf hopen en de motivatie houden om van mijn grote passie, voetbal, te genieten', schreef hij in een tweet. Het contract van Cazorla bij Arsenal loopt aan het einde van dit seizoen af. Verwacht werd dat hij begin 2018 zou kunnen terugkeren, maar daar is nu een streep doorgezet.