Robben praat met vrouw over nieuwe baan: Pff, nou... Alsjeblieft niet

Robben praat met vrouw over nieuwe baan: "Pff, nou... Alsjeblieft niet"

29-11-2017 21:05

Arjen Robben sluit niet uit dat hij na zijn voetbalcarrière aan de slag gaat als trainer. Voordat hij dat besluit neemt, moet hij wel een goed gesprek voeren met zijn vrouw.

Robben heeft zijn bedenkingen bij het trainersvak. "Het zou misschien wel kunnen, maar het is iets heel anders dan zelf voetballen. Trainers moeten een stapje meer zetten. Wij gaan na een training naar huis, maar trainers hebben nog wat werk te doen", zegt de aanvaller van Bayern München tegen Matchwinner Pro.

Als het aan zijn vrouw ligt, doet Robben het na zijn carrière rustiger aan. "Als we het daar wel eens over hebben, dan is het eerder: pff, nou... Alsjeblieft niet", lacht hij. "Maar als het écht mijn passie zou zijn, dan zal ze me daarin steunen. Dan zal ze niet zeggen: als je dat doet, dan stoppen we ermee."

Het contract van de 33-jarige Robben bij Bayern München loopt aan het einde van het seizoen af. Hij heeft nog geen besluit genomen over zijn toekomst, maar overweegt te verlengen, een transfer te maken of een punt te zetten achter zijn carrière.