Zij zeiden: 'je gaat naar Antwerp.' En plots stond ik dus aan de Bosuil

"Zij zeiden: 'je gaat naar Antwerp.' En plots stond ik dus aan de Bosuil"

29-11-2017 15:03
2

Met Moustapha Bayal Sall streek afgelopen zomer een speler met ruim 200 wedstrijden Ligue 1-ervaring neer op de Bosuil. Bij Royal Antwerp FC komt de verdediger slechts met mondjesmaat aan spelen toe. Misschien heeft dat wel te maken met zijn opmerkelijke aankomst.

In Sport/Voetbalmagazine geeft Sall aan dat hij eigenlijk weinig te zeggen had over zijn verhuis naar Deurne-Noord. "Onthou wat ik zeg: een voetballer is allesbehalve een vrij man. Je hangt altijd van een club af en je moet hun wetten volgen. Al-Arabi wilde mij kwijt en ze hebben mij verplicht om te vertrekken. Ze zeiden: jij gaat naar Antwerp", doet de Senegalees zijn verhaal.

"En plots stond ik dus aan de Bosuil. De ontvangst was echter hartelijk. Mij zul je niets slechts horen vertellen over Antwerp. Ik werd door een vrouwelijke supporter wegwijs gemaakt in de geschiedenis van de club en ik wist dus snel bij wat voor een club ik beland was", stelt hij de supporters gerust. Voorlopig verscheen Sall vier keer in de basis bij The Great Old.