'Man in het busje' heeft de boter gegeten: Dit moet echt stoppen

'Man in het busje' heeft de boter gegeten: "Dit moet echt stoppen"

29-11-2017 09:00
1

Standard lijkt steeds meer en meer zijn draai te vinden. Onder Ricardo Sa Pinto leken de Rouches op weg naar een belabberd seizoen, maar de laatste weken loopt het steeds vlotter, met vallen en opstaan weliswaar. Op Genk wonnen de Luikenaren met 0-2, toch was de Portugese coach niet tevreden na de wedstrijd.

Vooral de kritiek op de videoref bleef niet achterwege. Sa Pinto zag zijn team niet voor het eerst benadeeld worden. "Wij verdienen dit niet. Drie keer hadden we een wedstrijd met een videoref en drie keer werd er een verkeerde beslissing genomen in ons nadeel. Wij werken hard en zulke details maken vaak het verschil. Dit moet stoppen. Deze club moet opnieuw gerespecteerd worden", reageert hij Het Laatste Nieuws.

"De scheidsrechter moet deze beslissing niet nemen. Hij staat onder te grote druk van spelers, fans en trainers. En als ze niet de juiste beelden hebben, dan is er iets mis. Deze formule werkt gewoon niet. Ik krijg de kans niet om er met de bond over te praten, maar als ze naar me willen luisteren, wil ik gerust mijn mening eens zeggen en wie weet zelfs met een oplossing komen", besluit hij.