OFFICIEEL: Preud'homme mag zijn koffers in de kast laten

OFFICIEEL: Preud'homme mag zijn koffers in de kast laten

Gepubliceerd: dinsdag 28 november 2017 om 10:30di 28-11-2017 om 10:30

Michel Preud'homme lijkt nog even werkloos te blijven. Zijn naam werd genoemd voor de nationale ploeg van Saoedi-Arabië, maar daar komt niets van in huis.

Saoedi-Arabië heeft namelijk nu gekozen voor Juan Antonio Pizzi, een Argentijnse coach die ook de Spaanse nationaliteit heeft. Die verdiende vooral zijn strepen bij de nationale ploeg van Chili, waarmee hij vorig jaar zelfs de Copa America won. Chili werd echter uitgeschakeld voor het WK, waarna hij de eer aan zichzelf hield.

Pizzi is de opvolger van Edgardo Bauza, ook al een Argentijn. Die werd al na amper twee maanden aan de deur gezet door een teleurstellende oefencampagne. Bert Van Marwijk, de coach die Saoedi-Arabië naar het WK leidde, werd dan weer ontslagen omdat hij naar verluidt niet wilde gaan wonen in Saoedi-Arabië.

Nadat hij eerder werd gelinkt aan KV Mechelen en Glasgow Rangers is dit dus opnieuw een piste rond Preud'homme die doodloopt. Het is geen geheim dat heel wat Belgische fans hem na het WK graag bij de Rode Duivels zouden zien.

Poll

Zou Preud'homme een goede bondscoach zijn?

(1919 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws