Stuivenberg krijgt extra optie, binnenkort eerste minuten voor wintertransfer?

Stuivenberg krijgt extra optie, binnenkort eerste minuten voor wintertransfer?

28-11-2017 10:15

Maandagavond speelden de beloften van Racing Genk tegen Eupen. Ze wonnen gemakkelijk met 3-1 en vierden ook een geslaagde comeback.

Pierre Desiré Zebli stond namelijk in de basis bij de Genkse youngsters. De Ivoriaan werd vorige winter nog weggehaald bij Perugia, een club uit de Serie B. Genk betaalde een kleine twee miljoen euro voor Zebli, maar voorlopig is nog niet duidelijk geworden waarom. Meer nog: Zebli speelde nog geen enkele minuut bij de A-ploeg van Genk.

Aan het begin van dit seizoen raakte hij tot overmaat van ramp geblesseerd tijdens een feestje. Hij zou een glasscherf in zijn oog hebben gekregen en moest afgevoerd worden naar de spoed. Na een maandenlang herstel speelt hij nu eindelijk terug mee, al is zijn zicht nog niet honderd procent in orde. Volgens Het Belang Van Limburg evolueert die situatie wel gunstig.

Genk kan wel een verdedigende middenvelder gebruiken, want zowel Sander Berge en Bryan Heynen zijn out. De situatie van die laatste zou ernstig zijn. Jakub Brabec nam tegen Standard zijn plaats in, maar dat werd een totale flop.