Extra Time heeft oplossing gevonden voor Club Brugge: Butelle gaat spelen

Extra Time heeft oplossing gevonden voor Club Brugge: "Butelle gaat spelen"

Gepubliceerd: maandag 27 november 2017 om 22:37ma 27-11-2017 om 22:37

Club Brugge stoomt vrolijk door in de Jupiler Pro League. Toch loert er een crisis om de hoek in Jan Breydel: de positie van doelman blijkt immers problematisch. Zondag ging Guillaume Hubert nog zwaar in de fout tegen Zulte Waregem. Het Extra Time-panel geeft haar opinie.

"Hoe kan het, dat vraagt iedereen zich af", opent Francky Van der Elst. Filip Joos en Wesley Sonck pikken in. "Hij is een beetje bang van de botsing. Hij botst met zijn handen op de grond, technisch als keeper ga je toch wat meer rollen. Hij had de bal meer moeten aanvallen, nu was het echt vallen. Ik stel me vragen bij de technische bagage van beide keepers."

Marc Degryse denkt dat het verhaal van Hubert over is. "Hij heeft toch nooit overtuigd in de wedstrijden die hij speelde. Hij straalt geen zekerheid uit. Moest Horvath eruit gaan? Iedereen wist toch dat Hubert ook niet echt een oplossing was", aldus de analisten.

Eén oplossing: Butelle
Van der Elst kijkt al verder. "De vraag is: wat nu? Butelle gaat spelen. Vorige week heeft hij dat op zijn persconferentie al een beetje gezegd. Ze gaan gewoon bekijken of Butelle het tot Nieuwjaar wel goed doet, dan weet ik niet of ze een investering gaan doen. Hij heeft het goed gedaan in de Play-Offs en hen mee kampioen gemaakt", verwijst het panel nog naar de titel van 2016. 

Poll

Wie is momenteel de beste keeper van Club Brugge?

(321 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws