Eén speler maakt indruk bij Anderlecht: Hij was zeer aanwezig vandaag

Eén speler maakt indruk bij Anderlecht: "Hij was zeer aanwezig vandaag"

27-11-2017 14:00
1

Anderlecht won zondagavond simpel van KV Kortrijk (4-0). Ondanks de ruime zege was Hein Vanhaezebrouck helemaal niet tevreden. De coach van paars-wit was zeer kritisch voor het hele team en voor Henry Onyekuru in het bijzonder. Toch was er één lichtpunt bij de landskampioen: Massimo Bruno.

Zijn terugkeer naar Anderlecht was tot dusver geen al te groot succes. Onder Weiler liet hij af en toe zien dat hij wat in zijn mars had, maar in vaste basisplaatsen resulteerde dat niet. De laatste weken krijgt Bruno echter voluit zijn kans van Hein Vanhaezebrouck, en hij stelde niet teleur. "Massimo was vandaag zeer aanwezig", liet Vanhaezebrouck optekenen in Het Laatste Nieuws.

De coach van paars-wit had nog meer mooie woorden klaar voor zijn flankaanvaller. "Hij trok de lijn van zijn prestatie tegen Moeskroen door. Massimo heeft álles als flankaanvaller: hij heeft een goeie dribbel, heeft snelheid en diepgang, en hij heeft een goeie voorzet én scorend vermogen." 

Toch heeft Vanhaezebrouck ook nog enkele werkpunten klaar voor Bruno. "Maar hij is nog niet waar ik hem krijgen wil. Af en toe zakt hij nog te fel in en zet hij geen druk vooruit. Zo zijn er wel meer in mijn ploeg en ook bij Bruno moet dat eruit. Maar hij is op de goede weg. Aan hem om de lijn door te trekken."