Stuivenberg neemt de schuld van 'foute' gok op zich: Kan hem niks verwijten

Stuivenberg neemt de schuld van 'foute' gok op zich: "Kan hem niks verwijten"

Gepubliceerd: maandag 27 november 2017 om 07:35ma 27-11-2017 om 07:35

Het werd geen prettig weekend voor KRC Genk. In de race om Play-Off 1 liet het thuis tegen een rechtstreekse concurrent punten liggen. In de Luminus Arena verloor het met 0-2. Onder meer Jakub Brabec maakte een slechte beurt.

Brabec begon tegen Standard aan de match. De centrale verdediger deed dat niet op zijn normale plaats, maar moest bijspringen op het middenveld. Dat had alles te maken met de blessures van Sander Berge en Bryan Heynen, die laatste is Genk mogelijk voor de rest van het seizoen kwijt. Brabec verdronk 45 minuten op het middenveld. Pakte geel, flirte met rood en werd tijdens de rust uit zijn lijden verlost. Jakub Brabec kwam hem vervangen.

Albert Stuivenberg zette na de nederlaag Brabec wel uit de wind. "Ik neem hem echt niets kwalijk", aldus de Nederlander in Het Laatste Nieuws. "Ik neem de verantwoordelijkheid volledig op mij, maar het is duidelijk dat het niet goed was. Daarom hebben we het bij de rust ook bijgestuurd. Vanaf dan liep het beter." 

Woensdag moet Stuivenberg een nieuw plan hebben bedacht. Dan speelt Genk immers in de achtste finales van de Beker van België in en tegen Mechelen. 

Lees ook: Serieuze domper voor Genk, einde van het seizoen dreigt voor middenvelder

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws