Limbombe zit aan drie: Dat is een speciaal gevoel

Limbombe zit aan drie: "Dat is een speciaal gevoel"

27-11-2017 07:30
3

Als Club Brugge het moeilijk heeft, is er altijd wel een redder. De laatste tijd was dat vaak Anthony Limbombe. Tegen Zulte Waregem scoorde hij in het slot de 3-2. Het was al de derde keer dat Limbombe op het einde van een match Club Brugge over de streep trok. 

"Toen ik scoorde, dacht ik meteen aan mijn ouders. Na die goal liep ik naar hen. Ik heb een speciale band met hen, want ze zijn er elke wedstrijd voor mij. Toen die bal vertrok, zag ik hem wel binnen gaan. Ik ben ook blij voor de supporters. Heel het stadion ging los, dat is een prachtig gevoel", reageerde de flankaanvaller op de website van Club Brugge

Ruimte op de flank
"Het was genieten na die beslissende treffer in de laatste minuten. Het zijn belangrijke punten en ik ben blij voor de supporters. In de eerste helft liep het moeizaam, maar in de tweede helft kreeg ik meer de bal en kon ik acties maken en beslissend zijn. Er was meer ruimte op de flank en Zulte zat er wat door. De ruimte kwam er en werd ook benut."

Limbombe wist dat het goed ging komen na de 1-2 achterstand. "Club bleef maar drukken en dus had ik er vertrouwen in. Het was een kwestie van tijd vooraleer die 2-2 er kwam en ook daarna bleven we met succes doorduwen. Het kan natuurlijk persoonlijk nog altijd beter, want ik maak af en toe nog wat foutjes, maar ik voel wel dat ik de goede vorm te pakken heb."