Game over voor Mechelaar? Hij heeft al veel ontgoochelingen opgelopen

Game over voor Mechelaar? "Hij heeft al veel ontgoochelingen opgelopen"

26-11-2017 11:27
1

KV Mechelen veroverde na een belabberde prestatie een puntje op het veld van Royal Antwerp FC. Yohan Croizet heeft daar niet toe bijgedragen. De Fransman werd door trainer Aleksandar Jankovic uit de selectie gehouden.

Velen dachten aan een blessure, maar Jankovic heeft een simpele verklaring voor de afwezigheid van de spelmaker. "Een sportieve keuze, ook al was hij na de wedstrijd tegen Charleroi licht gekwetst. Croizet heeft dit seizoen al veel gegeven en ook vele ontgoochelingen opgelopen. Dat hoort bij het voetbal. Maar ik ben er zeker van dat hij met zijn mentaliteit sterker zal terugkeren", aldus de Serviër op de clubwebsite.

Voor Croizet een zoveelste opdoffer in zijn periode bij Malinwa. De linkspoot kwam anderhalf jaar geleden over van Oud-Heverlee Leuven, waar hij de pannen van het dak voetbalde. Achter De Kazerne moest hij de opvolger worden van Sofiane Hanni, maar voorlopig zijn de goede prestaties op één hand te tellen. Croizet zal zich de komende weken weer in de gratie moeten knokken van Jankovic.