Gaat Leko toch weer van doelman wisselen? ''Hij is opnieuw de oude''

Gaat Leko toch weer van doelman wisselen? ''Hij is opnieuw de oude''

24-11-2017 14:45

Club Brugge krijgt zondag Zulte Waregem op bezoek in het Jan Breydelstadion. Het is de vraag wie er bij de thuisploeg onder de lat staat, want dat blijft een punt van discussie. 

Guillaume Hubert stond de laatste drie matchen in doel en de 23-jarige goalie incasseerde pas één tegengoal. Toch maakt Hubert een onzekere indruk, waardoor de doelmannen een onderwerp van gesprek blijven. Zo werd coach Ivan Leko vrijdag op de persconferentie nog maar eens gevraagd naar de doelmannenkwestie en viel ook weer de naam van de ervaren Ludovic Butelle.

Leko liet niet in zijn kaarten kijken, maar wilde wel iets kwijt over Butelle. "Hij is goed bezig de laatste weken dus hebben we besloten hem een kans te geven. Een match is nog iets anders dan een training. Zijn situatie? Kijk, we hebben vier doelmannen en elke week speelt de beste. Ludo zal zeker de kans krijgen om nog te spelen. De laatste weken hebben we op training gezien dat hij klaar is. Hij is opnieuw de oude. We zien weer de beste Ludo.”, aldus Leko.

Lees ook: Doelmannenkwestie blijft op Jan Breydel: "Hubert zat er tien kilometer naast"