'Meunier sneert naar RSCA én noemt twee WK-favorieten op'

'Meunier sneert naar RSCA én noemt twee WK-favorieten op'

24-11-2017 11:30
3

In de groep van Anderlecht walst Paris-Saint-Germain momenteel over elke opponent heen in de Champions League. De Parijzenaars hebben van het Kampioenenbal een doel gemaakt dit seizoen. Thomas Meunier zag dat het goed was, maar toch blijft hij bescheiden.

De ex-Bruggeling relativeert de monsterscores tegen Celtic en Anderlecht. "We speelden tegen Celtic en Anderlecht, hé. Dat is geen vergelijking met wat ons nog wacht. Onze volgende match is op verplaatsing bij Bayern München. Dat is al een ander kaliber. En in de achtste- of kwartfinales kunnen we de Spaanse en Engelse clubs tegenkomen", reageert hij bij het Nieuwsblad.

De Rode Duivel laat in het interview ook zijn licht schijnen over het aankomende WK in Rusland. Hij schuift twee landen naar voor als favoriet. "De sfeer in de groep is super. Ik denk dat we minstens op een plaats in de kwartfinales mogen mikken. Daarna wordt het wellicht lastiger tegen teams als Brazilië of Frankrijk. Dat zijn de twee landen die ik in de finale zie", besluit hij.