Vossen geeft dikke pluim aan ploegmaat na mager seizoensbegin

Vossen geeft dikke pluim aan ploegmaat na mager seizoensbegin

24-11-2017 11:15
1

Jelle Vossen moet zich bij Club Brugge aanpassen aan een nieuwe rol, hij speelde tegen Waasland-Beveren eerder als middenvelder dan als spits. Het stoort de Limburger evenwel niet, zeker ook omdat het geheel uitstekend draait.

Vossen heeft genoten van de match van zondag. "De manier waarop de doelpunten tegen Beveren tot stand kwamen, toont dat er heel veel kwaliteit zit in deze groep. We hebben veel beweging en lopende spelers. En dan heb je nog eens Hans Vanaken die dingen ziet die een andere speler niet ziet", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Toch zijn er nog verbeterpunten. "We raken beter en beter op elkaar ingespeeld. Maar we zijn er nog niet. Er zijn nog heel wat zaken vatbaar voor verbetering, ook persoonlijk. Maar het is natuurlijk positief dat we ondertussen wel op kop staan."

Vossen moet zich nu aanpassen aan een andere stijl en positie. "Ik probeer mijn ding te doen en te spelen zoals de trainer mij opdraagt. Ik heb daar absoluut geen problemen mee. Er lag heel wat ruimte op het middenveld en we hebben daarvan kunnen profiteren. Het werkte gewoon."