Mag Anderlecht hopen op nieuwe spits? Als ze roepen, dan kom ik

Mag Anderlecht hopen op nieuwe spits? "Als ze roepen, dan kom ik"

24-11-2017 09:15
1

Anderlecht hengelt al een hele tijd naar een nieuwe aanvaller. Lukasz Teodorczyk liet andermaal zien dat hij het scoren verleerd is, ook zijn vervangers kunnen allerminst overtuigen. Al enkele weken wordt de naam van Richmond Boakye genoemd. De spits reageert nu zelf op de transfergeruchten.

De Ghanees scheert momenteel hoge toppen bij Rode Ster Belgrado. Vorige week maakte de bonkige goalgetter zelfs vier doelpunten in één wedstrijd. Ook Nenad Jestrovic zou Boakye graag naar Anderlecht halen. De 24-jarige aanvaller reageert bij Tuttomercatoweb op de speculaties. "Momenteel wordt er veel gezegd en geschreven, maar zolang er nergens iets is getekend, is het niet waar", klinkt het. 

Zo staat Boakye onder meer in de belangstelling van het Engelse Chelsea FC. Toch wacht paars-wit best niet te lang om de Ghanees binnen te halen, want zelf heeft hij wel een voorkeur voor één bepaalde competitie. "Als de Serie A mij roept, dan keer ik terug", aldus Boakye. In het verleden speelde hij al voor Juventus, Sassuolo en Atalanta.